blank

 

Супер промоција на метро лосос норвешки свеж по супер промотивно намалена цена од 939 денари. Производот може да го најдете во во делот на рибарата од маркетите: Рамстор Мол, Сити Мол, Капитол Мол и Гостивар. Промоцијата важи од: 30.12 – 31.12.2021
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!