blank
🎊Специјална велигденска понуда и супер цени за совршен Велигден!✨
👉Велигденска корпа за јајца (платнена – кружна/квадрат) по супер цена од 109 денари.
👉Метална кантичка за јајца мала по супер цена од 47 денари.
👉Велигденска корпа за јајца со слама и пердув по супер цена од 109 денари.
👉Велигденска слама – конец по супер цена од 25 денари.