👉 За вистинско гурманско уживање, оваа недела не ја пропуштајте нашата краткотрајна понуда на кашкавал качота од кравјо млеко – изберете кашкавал со мајчина душица или со буковец 195 г по супер цена од 99 ден! 🧀