blank
СУПЕР АКЦИЈА во сите Тинекс маркети! 🛒
Од ЧЕТВРТОК 13 октомври до СРЕДА 19 октомври заштедете до дури -52% со акциите кои ги подготвивме за вас!
Супер Тинекс East Gate mall отворен и во недела од 10:00 до 20:00часот.
Тинекс, секој ден со вас!