СУПЕР АКЦИЈА во #Тинекс! 🛒 (15.9-21.9.2022)
Купувајте во Тинекс и заштедете до -50%
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00часот
👉Пазарете брзо и лесно online на www.e-tinex.mk