blank
СУПЕР АКЦИЈА во Тинекс!🛒
Од ЧЕТВРТОК 8 до СРЕДА 14 септември заштедете до дури -53% со акциите кои ги подготвивме за вас!
Супер Тинекс East Gate Mall ОТВОРЕН и ДЕНЕС 8.9.2022 со работно време од 10:00-20:00часот
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!