Ново во Киппер!
Одлична понуда на тоалетна хартија и кујнски бришач “Hello”, со врвен квалитет и неверојатни цени!

** Само во Киппер
#киппер #штедисекојден
_____
Risi në Kipper!
Ofertë e mrekullueshme e letrës higjienike dhe letrës për kuzhinë “Hello”, me cilësi të lartë dhe me çmime të shkëlqyera!

** Vetëm në Kipper!
#kipper #kurseçdoditë