blank

Нова недела, нова супер понуда, супер цени артикли кои не треба да ги пропуштите само во Миса маркети 🥰
Понудата трае од 18.07.2022 – 20.07.2022.
Миса 🐘, секоја понуда носи задоволство.
Вашето задоволството е наш успех 💝
Пазарете со мерак 🐘