blank
Продолжуваме како и до сега со нови акции, нови намалувања и ОДЛИЧНА понуда во вашиот Зур!😄
Нова неделна акција која започнува од утре, акција која сигурно ќе го привлече вашето внимание и ќе го заштити вашиот џеб!😉
Повелете, ве очекуваме!🥰
Пазарете со насмевка – Зур маркет🛒🐘
*Неделната акција трае од 05.05. до 11.05.2022