Бомбониера создадена за подарување 🎁
👌 Топ понуда од 03 до 10 март
✅ Бонбониера Ferrero Rocher 200гр за 229 денари
Секогаш најдобри цени 🍀
#ЖитоМаркети #СекогашВерниНаВас