👌 Топ понуда до 05 октомври
🍷 Вино Stobi 1л Vilarov за 112 денари
🍷 Вино Stobi 750мл Vranec за 160 денари
🍷 Вино Tikveš 750мл Т’га за југ за 246 денари
🍷Вино Tikveš 750мл Luda Mara за 391 денари
Секогаш најдобри цени 🍀