blank

 

Топ понуда од 10 до 19 декември 🥰
✅ Чајна 5ка 250гр. вакуум за само 99 денари
✅ Пилешки гради 5ка 1кг. за само 175 денари
Секогаш одлични цени 🛒🛒🛒