Од ПОНЕДЕЛНИК 9.5 до ЧЕТВРТОК 12.5 ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
✔️МОРТАДЕЛА FISA 1кг. за само 199ден.
✔️МОРТАДЕЛА парчиња FISA 1кг. за само 199ден
✔️ТУНА во маслиново масло MISTER TON 80гр. за само 35ден.
✔️СРЕДСТВО за садови FAIRY 2×800мл. за само 135ден.
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.