blank
👉Украсете ја вашата домашна градина со изборот на растенија кои се дел од акцијата која трае САМО од овој ЧЕТВРТОК до САБОТА. 🌻🌱
👉Повеќе производи можете да погледнете на нашиот вебсајт https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/ или на нашиот Youtube канал https://www.youtube.com/channel/UCHjzK45vRFH1eI8sos7cVlg. 👈