Одличнa понуда на Примчант замрзната мисирка во сите Рамстор маркети. Додадете на вашата божиќната трпеза вкусна мисирка по супер цена од 259ден. Пазарете со нас и заштедете🛒

Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!