🌟Уште еден СУПЕР ВИКЕНД ВО ВЕРО! !🌟
Нова викенд акција во нашите пиљари, секогаш свежи производи по специјална цена.
Веро ве очекува! 🍑🍏🍇
Акцијата трае од 16.09-19.09