#ОдВторникДоЧетврток 👇

Стругач за мраз со четка во различни бои, за чистење на наслаги од снег и мраз, супер практичен по извонредна цена од 99 денари!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден 🙂