blank

 

Вашиот омилен Lipton чај по супер акциска цена! 👌 Неколку ароми на зелен и црн чај 🫖 во комбинација со различни типови на овошје.

Уште денес: Филтер чај Lipton 20/1 по одлична цена од 69 денари во КАМ маркети!