blank

Дали знаевте ⁉️
Јајцата од потполошка имаат моќ да го регенерираат нашето тело, да го стимулираат растот, да ги зајакнат вените на срцето, да лекуваат астма, хипертензија, болести на бубрезите и црниот дроб.
_______________

A e keni ditur ⁉️
Vezët e thëllëzave kanë fuqi të rigjenerojnë trupin tonë, të stimulojnë rritjen, të forcojnë venat e zemrës, kuron asmën, hipertensionin, sëmundjet e veshkëve dhe mëlçisë.