blank
Вистинскиот вкус на овошје и зеленчук, разновидност и најголема количина на хранливи материи се достапни во пиљарата на Тинекс! 🍎🍋🍌🥦🥑🍆🧄🥔🌽🫑
Повелете во Тинекс, акцијата важи од 14.10 до 16.10.2022
Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00часот.