blank

Од ПОНЕДЕЛНИК 11.4 до ЧЕТВРТОК 14.4 ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!

✔️ВРАТ димен TINEX 1кг. за само 329ден.
✔️ПАВЛАКА грчка 2% м.м./ 0% м.м. KRI KRI 150гр./ 170гр. за само 31ден
✔️ПАВЛАКА грчка 10% м.м. KRI KRI 170гр. за само 34ден.
✔️МАСЛИНКИ blond TRAJKOV 1кг. за само 179ден.

👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.