blank

 


📢Разубавете ја мини градината со прекрасно цвеќе како ГАЗИНИЈАТА, а олеснете ја грижата за вашата мини градина со КАНТА ПРСКАЛКА од 12л. 🏵️
👉Повеќе производи можете да погледнете на нашиот вебсајт https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/ или на нашиот Youtube канал https://www.youtube.com/channel/UCHjzK45vRFH1eI8sos7cVlg 👈