💐Украсете ја вашата тераса или двор со некој од растенијата кои оваа седмица ги вметнавме во нашата програма. 🌺🏵️
👉Целата понуда од оваа акција погледнете ја со клик на следниот линк https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/
👉Или со посета на нашиот Youtube канал https://www.youtube.com/channel/UCHjzK45vRFH1eI8sos7cVlg 👌