blankПочитувани читатели на Ценометар.Мк, Ве известуваме дека цените кај најголемите маркети се ажурирани.Забележани се драматични поскапувања кај голем број основни производи за кои ќе следи дополнителен извештај во текот на денот.Следете го Ценометар.мк за да бидете во тек со новите поскапувања и заштедите од домашниот буџет.

Линк тука!