Специјална понуда од 08 до 10 декември, од пиљарите на FRUIT LAND
👉 Зелка за 25 ден./кг.
👉 Марула за 20 ден./парче
👉 Мандарина за 45 ден./кг.
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀