🎁16 години со нас, 116 награди за вас🎁
Разбуди се на вистински начин со Дон кафе по намалена цена од 75ден. и добијте 20 поени со Рамсторе Клуб картичка. Собирајте поени и заштедете! 👈
🎉 Учествувај во големата роденденска наградна игра. Играј за главната награда- вредносен ваучер од 60.000ден и уште 115 Вредносни ваучери од 5.000ден за пазарување во Рамсторе маркетите. Повеќе за правилата на игра прочитајте на http://ramstore.com.mk/?page_id=4993👈
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!