Газирана вода 1,5L Пелагонка, со 14% намаление и одлична цена од само 12 денари за литар и пол – само во Kipper маркети!

Побрзајте, акцијата трае до 10-ти Јуни и освежете се со премиум газирана вода во летните жештини по скромна цена и заштедете 14%!