Каса промоција во сите наши маркети!
Од 28.06 до 01.07 купете Џамбо микс по промотивна цена од 69 денари и Европа крем банани по намалена цена од само 65 денари. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!