Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (22.11 – 24.11.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
✅КАШКАВАЛ edamer/gouda BAYERNLAND 1кг за САМО 299ден.
Тинекс секој ден со вас!