Шаренило на бои и вкусови на омилената салата од тестенините Di Gragnano. Одговара совршено со лесни сосови од домати и други зеленчуци.
❤ Одличен извор на енергија
💛 Низок гликемиски индекс
💚 Збогатени со железо и Б витамини
💜 Направени без ГМО состојки