🚗AUTOMAX 🚗
Средството за браници е погодно за употреба на сите необоени пластични елементи кои се наоѓаат на надворешноста на вашиот автомобил, исто така е извонредна нега за сите пластики кои се наоѓаат во внатрешноста на вашиот автомобилот.
Елиминира дамки и флеки, ја обновува длабочината на црната боја и го враќа сјајот. Совршено штити од влага и нечистотија. УВ-филтрите кои ги содржи средството во својата иновативна формула штитат од сончева светлина. Наночестичките ја пробиваат површината и ја поддржуваат регенерацијата.
-Ексклузивно само во СТОКОМАК!