📢📢📢 Време е за ВИКЕНД АКЦИЈА ВО РЕПТИЛ!🛒🛒🛒
Уживајте заедно со вашето семејство! Направете сендвичи или тостови со крем намаз комбинирано со производите кои што се на акциска цена!
Комбинирајте евтино и квалитетно!🥪🥪🥪
Крем намаз АБЦ по викенд акциска цена од само 49 денари!🎉🎉