GARAGE SALE намалувања во Рамстор маркетот во Рамстор Мол!✅
Искористете ги намалените акциски цени на супер производи. Ве очекуваме!
Акција на грил пиле и свинска печеница со попусти до 35% во Ramstore маркети!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!🛒
*Акциските цени важат само за Рамстор Маркетот во Рамстор Мол.