blank

Младиот кромид, заедно со лукот, спаѓаат во растителното семејство Allium и се вистински предвесник на пролетта. Имаат специфичен вкус и мирис, но исто така се многу здрави бидејќи изобилуваат со витамини, минерали и антиоксиданси.
Пазарете со мерак🐘