Вкусни производи и по супер цени во вашиот омилен маркет Киппер❤️🤍
Акција на пилешки прсти Valdor по одлична цена од 179 денари и 14% попуст во Kipper маркети!
___________
Produkte të shijshme dhe me super çmime në marketin tuaj të preferuar Kipper❤️🤍