blank

СУПЕР АКЦИЈА во #Тинекс!
✅Од ЧЕТВРТОК 20ти до СРЕДА 26ти октомври заштедете до дури -50% со акциите кои ги подготвивме за вас!
Тинекс, секој ден со вас!
👉Пазарете брзо и безбедно и online www.e-tinex.mk
Акција на пилешко филе Perutnina Ptuj по екстра цена од 189 денари и 22% попуст во Tinex маркети!