blank

 

👉 Деликатесот кој е симбол на новогодишните празници и ОМИЛЕНА зимска салата на секој од нас!🤩

Акција на руска и пилешка салата 500g по намалена цена и 13% попуст во КАМ маркети!

Искористете ја празничната понуда која трае до 31.12.!