blank

 

🎄 Нашиот празничен предлог за предјадење се состои од 🥩Martex🥩 внимателно селектирани парчиња од висококвалитетно свинско месо, суво чадени на традиционален начин и спакувани слајс, како и висококвалитетните #Trentin грана падано или висококвалитетен овчи кашкавал Алпина – Деј, рачно изработен од 100% висококвалитетно овчо млеко, по супер ниски цени! 🥳👇

Повелете во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК!
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден