blank

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ со новата понуда во Веро маркетите, деликатеси Златиборац намалени до 30% и мајонез Томи намален за 25%.
Ве очекуваме! 🤩

🗓 Понудата важи од 14.04 до 20.04.2022.