Неделна акција во Веро маркетите! 📢
🔴 Детергенти Нила 2.7л и омекнувачи Ориел 2.4л 255 ден.
🔴 Производи Бреф намалени до 57%
🗓 Понудата трае од 22.09 до 28.09.