blank

СУПЕР АКЦИЈА во #Тинекс!

✅Од ЧЕТВРТОК 4 август до СРЕДА 10 август заштедете до дури -53% со акциите кои ги подготвивме за вас!

Тинекс, секој ден со вас!

👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.