blank

 

Еден од најважните елементи на новогодишната трпеза, па и на други празници е руската салата. 🍝
Овој пат ви предлагаме да ја подготвите совршената руска салата со производи од нашиот асортиман по супер намалени цени! 🎄🥳
Повелете во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК!