blank

 

#Jay висококвалитетен кујнски прибор за јадење (кујнски нож, кујнска вилушка, кујнска лажица) од нерѓосувачки челик! Потекло: Шпанија 🇪🇸
ЕКСКЛУЗИВНО ВО СТОКОМАК!