складирате вашите обувки, ви предлагаме супер практичен организер за чевли, со димензии 35 х 22 х 40 cm, по супер цена од 125 денари!

Повелете во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК!
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅