blank

💢Тродневна АКЦИЈА која започнува утре!⏰
👉Искористете ја акцијата и набавете свежи банани по цена од 57 ден. и пакуван портокал по цена од само 31 ден.!😍
#kammarket #kam #каммаркет #кам #kammk #каммк