Омиленото млеко и грицки на сите старосни групи спакувани во одлична понуда.
Купи сет 2 х Моја Кравица чоколадно млеко 250мл и добиј подарок Чоко Стоби Флипс.
Повелете во најблискиот Жито Mаркет! ☘