blank
⛱🏝За време на високите температури освежете се со Anita 🇵🇱 и NYKŠTUKAS 🇱🇹 сладоледите достапни краткотрајно оваа недела во маркетите на Стокомак!
👉Сладолед сендвич 4 х 180 мл, со вкус на ванила по супер цена од 89 денари!
👉Сладолед во вафел 130 мл, со вкус на јагода по супер цена од 35 денари!