blank

☀️ЛЕТНО НАМАЛУВАЊЕ на BECUTAN од -25% во сите РЕПТИЛ маркети☀️

Becutan спрејот и гелот против убоди од инсекти🚫🦟, овозможува ефикасна заштита на кожата од каснување, за целото семејство👪. Со активната компонента ги одбива инсектите и спречува каснување од инсекти.

Пазарете со ❤️ и задоволство!

Ве очекуваме😄

_______________________

#РептилСуперПонуда#ЛетниПопусти#ПазаретеСоСрцеИЗадоволство#Рептил#Суперпонуда#СуперЦена