blank
Супер понуда на намалени слајс производи Матијевич!
Побрзајте до најблискиот Рамстор маркет и искористете ја оваа прекрасна понуда!
✔️ Maтијевич чајна 100г по промотивно намалена цена од 55 денари!
✔️ Матијевич кулен 100г по промотивно намалена цена од 65 денари!
✔️ Матијевич микс пеперони и фрушкогорска 100г по промотивно намалена цена од 59 денари!
✔️ Матијевич свински врат 100г по промотивно намалена цена од 99 денари!
✔️ Матијевич панцета 150г по промотивно намалена цена од 89 денари!
✔️ Матијевич микс кулен и будимска 100г по промотивно намалена цена од 65 денари!
Пазарете, штедете и собирајте поени со Вашата Рамстор Клуб Картичка во сите наши Рамстор маркети!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!