blank

 

“Jona” свежо пиле со извонреден вкус: 100% домашно пиле, свежо, со врвен квалитет, без ГМО и без хормони.
За само 129 денари.
___________
“Jona” zog i freskët me shije të shkëlqyeshme: 100% zog shtëpie i freskët me cilësi të lartë, pa GMO dhe pa hormone.
Për vetëm 129 denarë.